Македонски Зелен Центар

Вести и активности

12.06.2007

Иницијативни состаноци со претставниците од институциите (МЖСПП, СЕП, ЕК)

Проектниот тим кој работи на проектот „Формирање на зелена лоби група во македонскиот парламентот“ во периодот од 07 до 12 јуни одржа неколку состаноци со претставници од Канцеларијата на Европската Комисија во Македонија,... [повеќе]

Displaying results ###SPAN_BEGIN###%s to %s out of ###SPAN_BEGIN###%s

Публикации

Профил на МЗЦ

Слика на денот

Иницијативи

Партнери и пријатели