Македонски Зелен Центар

Вести и активности

07.02.2008

Продолжение на вториот состанок на Парламентарната Зелена Лоби Група

На 7 февруари 2008 година во Собранието на Република Македонија се одржа продолжението на вториот работен состанок на Парламентарната зелена лоби група. На состанокот присуствуваа 8 Пратеници-членови на лоби групата: Благој... [повеќе]

24.11.2007

ШЕСТА ГОДИШНА средба на невладини организации активни во полето на заштата на животната средина

Во периодот од 22 до 24 ноември 2007 година во х. Макпетрол Струга, се одржа 6-та Годишна средба на здруженија на граѓани кои работат на полето на животна средина и одржлив развој. Темата на оваа годишна средба беше „Лобирање и... [повеќе]

07.11.2007

Втор состанок на парламентарната лоби група

На 7 декември 2007 година во Собранието на Република Македонија се одржа вториот работен состанок на Парламентарната зелена лоби група. На состанокот присуствуваа 7 Пратеници-членови на лоби групата, кои доаѓаат од различни... [повеќе]

26.10.2007

Промовирана парламентарната зелена лоби група

На 26 октомври 2007 година во Собранието на Република Македонија се одржа првиот иницијативен работен состанок за формирање и промовирање на “Парламентарната зелена лоби група“. На состанокот присуствуваа 13 Пратеници - членови... [повеќе]

19.07.2007

Реализирани одделни состаноци со пратениците

Проектниот тим во текот на месец јули 2007 реализираше повеќе состаноци со пратениците во рамките на проектот „Формирање на зелена лоби група во македонскиот парламентот“. На овие состаноци беше дискутирано за заинтересираноста... [повеќе]

12.06.2007

Градење на тимската работа на членовите на Македонски Зелен Центар

Во рамките на проекот “Градење на Капацитетите на Македонскиот Зелен Центар“, во периодот 2-3 јуни 2007 годнина во х. Романтик на Велешкото Езеро, членовите на Македонскиот Зелен Центар имаа семинар за градење на тимската работа... [повеќе]

Displaying results ###SPAN_BEGIN###%s to %s out of ###SPAN_BEGIN###%s

Публикации

Профил на МЗЦ

Слика на денот

Иницијативи

Партнери и пријатели