Вести и активности

07.10.2013

10та ГОДИШНА СРЕДБА НА ЕКОЛОШКИТЕ ГРАЃАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

Почитувани, Ни претставува задоволство по десетти, јубилеен пат да Ве поканиме на Годишната средба на здруженијата на граѓани кои работат на полето н [повеќе]

13.03.2013

Промовирано координативното тело помеѓу Граѓанските Организации од областа на животната средина и МЖСПП

Денес во ЕУ Инфо Центарот при делегацијата на ЕУ, беше промовирано формирањето на КООРДИНАТИВНОТО ТЕЛО ЗА СОРАБОТКА И ДИЈАЛОГ ПОМЕЃУ ЕКОЛОШКИТЕ ГРАЃАН [повеќе]

17.12.2012

Одржана 9тата годишна средба на граѓански организации кои работат на полето на животната средина

Од 14-16 декември во Струга, во организација на Македонскиот Зелен Центар, а со поддршка на УСАИД, Милиеуконтакт Македонија,  УНДП и Министерство [повеќе]

Иницијативи

Публикации

Профил на МЗЦ

Слика на денот

Партнери и пријатели